Quantcast Henri-Chapelle (B) - Hoofd-Index (Nederlands) <!-- NetCloak: Unknown INSERT command. -->


Welkom

Nieuw

  --  


Welkom in Henri Chapelle

Hier links via het woord NIEUW vertellen wij elke dag de laatste nieuwtjes die toegevoegd werden op onze servers.


Recente weersituatie in Oostbelgie
De aktuele weersituatie in Oostbelgië deze ochtend (Foto: H.Savelberg)

Henrichapelle.com is onderdeel van de euregio.net web servers die tot de meest bezochte servers van Belgie behoren met ca. 2 miljoen pageviews per maand...

Op onze (ca. 9.500) web-pagina's vindt u aktuele info over de Euregio Maas-Rijn, die door ons dagelijks aangepast wordt.

En natuurlijk ook alle informatie over Oostbelgië, volgens ons de mooiste streek in de Euregio. Precies in het hart van deze Euregio Maas-Rijn liggen de Belgische Oostkantons met de Duitstalige gemeenten Eupen, Raeren, Kelmis en Lontzen in het noorden en Amel, Büllingen, Bütgenbach, St-Vith en Burg Reuland in het zuiden.

Terug naar boven
  --  


let op de kleuren van ons logo

De kleuren van ons logo symboliseren onze geografische situatie in die Euregio Maas-Rijn: de Belgische Oostkantons grenzen immers in het Noorden aan Nederland met steden zoals Maastricht en Heerlen, in het Oosten aan Duitsland met de steden Aken en Trier, in het zuiden aan het Groot-Hertogdom Luxemburg, in het Westen aan Wallonie met de steden Malmedy, Verviers en Luik, en ook nog aan Vlaanderen met de steden Hasselt en Genk.

Onder de menu optie HULP (links boven aan deze pagina) vindt u een korte uitleg over de funkties von ons menu, dat U bovenaan elke bladzijde zult aantreffen. Alle 17 verschillende thema-opties zullen wij hierbeneden in het kort uitleggen. Wij hopen dat ook u de vele informatie op onze webservers interessant genoeg zult vinden om regelmatig terug te komen.

Wat treft u op onze servers aan?

 • Hulp : Informatie hoe onze menu-opties funktioneren en hoe u daarmee het gemakkelijkst kunt navigeren om met een minimum aan clicks tot bij uw favoriete informatie te komen.

 • Het Weer : Hier vindt u de kaart van Belgie met aktuele digitale fotos van de weersituatie aan de Belgische kust, in het binnenland en in de Eifel/Ardennen. Bovendien vindt u er ook (indien van toepassing) de dagelijkse Sneeuwinformatie op de skipistes in de Hoge venen, Eifel en Ardennen, en een selektie van andere interessante weer-informatie die op het Internet te vinden is.

 • Agenda : Een krachtige kalender-databank waarin u de datum vindt van duizenden euregionale evenementen op kultureel, sportief en politiek vlak, dus niet alleen de evenementen in Oostbelgie, maar ook in Maastricht, Aken, Hasselt en Luik. Bovendien vindt U hier ook overzichten van seminaries en cursussen van de verschillende Kamers van Koophandel en Industrie uit de Euregio.

 • Kultuur : Wij zijn van mening dat kultuur door gewone mensen zoals u en ik gemaakt wordt. In deze afdeling hebben wij daarom ca. 500 homepages geïnstalleerd van lokale clubs en verenigingen, onderverdeeld in zang-, carnaval-, kultuur-, muziek-, sport-, theater- en lokale toerisme-verenigingen. Bovendien vindt u hier de gegevens die wij nodig hebben indien ook uw club gesponsord wil worden.

  Terug naar boven

 • Toerisme : Niet alleen is dit de snelste weg naar de officiele website van de VVV der Oostkantons met hun complete zomer-, herfst-, winter-, en lentekatalogi online, bovendien vindt u hier ook gerenommeerde websites zoals Natuurpark Botrange, Sportcentrum Worriken, en informatie over de uitstekende hotellerie-, de reisondernemingen en andere toeristische bezienswaardigheden in de Euregio.

 • Media : Wij staan er om bekend dat de euregionale media ons als Internet-webhosting-provider prefereren: elke ochtend honderden aktuele krantenartikelen uit het Grenz-Echo, de enigste duitstalige krant in Belgie, plus de officiële websites van een aantal radio- en tv zenders in Oostbelgie zoals BRF, RadioContact en HitRadio105. Maar ook de persagentschappen EuregioMedia en RMB Mediastore en het Medienzentrum van de Duitstalige Gemeenschap zijn overtuigde euregio.net klanten. Bovendien vindt u hier onze selektie van honderden europese kranten en tijdschriften die vanaf deze pagina online bereikbaar zijn.

 • Zakelijk : In deze afdeling: de alfabetische index van honderden firma's uit de Euregio die bij ons hun homepage of website laten hosten, plus gratis toegang tot onze supersnelle Ondernemings-databank met gegevens van ca 1.250 Oostbelgische en Euregionale bedrijven, inclusief de door hun gevoerde merknamen, branchen, produkten en dienstverleningen. Ook de verschillende bedrijfsverenigingen, arbeidsbureau en het forem, het Saba, Abeo, WFG, OstbelgienInvest, de Kamers van Koophandel en Industrie en links naar interessante websites op zakelijk gebied zoals het Belgische Staatsblad en onze "vrienden" van het BTW-kantoor en het Ministerie van Financiën vindt u hier.

 • Euregio.Net : Alles over ons, Euregio.Net NV: Geschiedenis, Technologie, Y2K Bug, Network Topologie, Partners, Hosted Websites en uiteraard onze adresgegevens en een routebeschrijving naar onze kantoren in Eupen, Belgie. Bovendien speciaal voor onze klanten allerlei handige hulpteksten betreffende configuratie, plus online controle mogelijkheden over het aantal geconsumeerde internet-uren, de capaciteit van onze modem- en ISDN-pools, de uptodate capaciteit van onze bandbreedte en nog veel meer.

 • Computer : Computers en Internet websites zijn altijd een dankbaar onderwerp. Ook bij ons. In deze afdeling vindt u naast informatie over de Millennium Bug (datumprobleem 2000) ook informatie over cursussen en seminaries op computer- en internet-gebied, links naar serieuze software en hardware leveranciers in de euregio, informatie over het (ontbrekende) EURO symbool op uw toetsenbord, maar ook programma's zoals de Submission Wizard waarmee u uw eigen website automatisch in honderden search engines kunt laten registreren. Met een bekende telecomfirma werken wij samen aan het ontwikkelen van webinformatie via uw Handy. De laatste ontwikkelingen worden hier voorgesteld. U vindt hier ook Euregio.net's ERESC databank waar de serienummers van verloren en/of gestolen computers gratis geregistreerd kunnen worden. Verder vindt u er de compatibility tests en beschrijving van meer dan 900 verschillende Macintosh Spelletjes en lijsten met links naar andere interessante Apple Macintosh en PC websites.

 • Onderwijs : Deze afdeling behandelt een aantal onderwerpen over onderwijs, onderwijsinstellingen en onder meer het Handboek 1997-1998 voor beroeps- en avondscholen in Oostbelgie. Ook de middelbare scholen van het Duitstalig gedeelte van Belgie zijn bij Euregio.net aangesloten, en de websites van deze scholen staan uiteraard ook op de euregio.net webservers. De laatste ontwikkelingen over Euregio.nets samenwerkingsprojekt PostDoc (bijscholing van huisartsen), dat wij samen met de vier Universiteiten in de Euregio ontwikkelen, worden hier regelmatig bekendgemaakt. In deze afdeling zullen in de nabije toekomst nog meer links naar andere onderwijs-websites in de Euregio opgenomen worden.

  Terug naar boven

 • Kinderen : Hier vindt u ten eerste de ondertussen beroemd geworden kinderbescherming website van Brigitte, waarvan in de afgelopen anderhalf jaar reeds meer dan 1.800.000 pagina's werden afgeroepen via het Internet. Tal van tips en begeleidende teksten voor ouders, onderwijzers en kinderen in samenwerking met erkende internationale Kinderbeschermings-organisaties. Ook vindt u hier de aktuele foto's van nog steeds vermiste kinderen in Belgie. En de elektronische rouwregisters voor de vermoorde belgische meisjes Julie en Melissa, An en Eefje en Loubna. Meer dan 12.000 berichten werden hier intussen al ingeschreven, en ook nu kunt u nog uw morele steun betuigen aan de betroffen families. Ook het volledige Dossier van de Parlementaire Commissie Dutroux vindt u hier, en onze duitstalige gesponsorde websites tegen het druggebruik "Starke Typen sagen NEIN". Ook informatie over de Taxidienst Frederic und Marc om de weekend-ongevallen bij jongeren tegen te gaan, de infoseite van de Jeugdkaart Euro26, en een informatie website van de Responsible Young Drivers East Belgium.

 • Vrije Tijd : Wat doet u in uw vrije tijd? In deze afdeling de index van een aantal Internet-freaks die hun prive homepages op onze webvserver hebben geplaatst en allerhande thema's behandelen, van impotentie-problemen tot blaasmuziek, van stijldansen tot genealogie, van ULM vliegtuigen tot paardenfokken, en verder de beste euregionale horoskopen, liefdestesten, "serieuze" thema's zoals waterpoeder, het rode kruis, bepaalde politieke informatie, adultsites, supermodels, en binnenkort ook de gegevens van disco's, bioscopen, restaurants, musea, festivals, tv-programma's en kontaktadvertenties in de euregio.

 • Europa : Europa is er, en het is van plan om te blijven. Dus vindt u hier belangrijke informatie over de invoering van de EURO en de problemen die verbonden zijn aan het EURO Symbool voor uw computer toestenbord, de boekhoudpakketten en de fakturatieprogramma's... De consumentenbonden in de Euregio hebben een enquete doorgevoerd over de mogelijke invloed van de Euro, en de resultaten kompleet met statistieken van die enquete vindt u hier, ook in het Nederlands. Plus een hele boel informatie en interessante links over de Europese Unie, de EURO en een hele boel andere interessante adressen.

 • Euregio : De belangrijkste websites in de Euregio Maas-Rijn: hier vindt u ze allemaal bij elkaar: De Stichting Euregio Maas-Rijn in Maastricht met informaties over inrichtingen en kontaktpersonen alsook over de euregionale Steun-programma's zoals Eureg en Interreg. De Euregio Maas-Rijn Grenskamers: gebundeld economische informatie van de Kamers van Koophandel en Industrie uit Aken, Eupen, Verviers, Luik, Hasselt en Maastricht. De Euregio Maas-Rijn Databank voor grensoverschrijdende transportverbindingen inklusief vertrektijden en ritbeschrijvingen van alle euregionale bus- und treinverbindingen. De Euregio Maas-Rijn Politiediensten (Euregio-Police) informeren hier binnenkort over hun grensoverschrijdende akties, kontroles, de euregionale wetgevingen en meldingen over files en wegenwerken. De Euregio.Net Bedrijven-Databank bevat duizenden gegevens over produkten en bedrijven in de Euregio Maas-Rijn, en ERESC, euregio.net's databank voor gestolen en/of verloren computers, is hier ook bereikbaar.

 • Gemeenten : Deze afdeling is voorlopig nog niet toegankelijk, maar hier zult u binnenkort duizenden pagina's met informaties over een hele serie euregionale steden en gemeenten kunnen vinden. Nog even geduld.

 • Zoeken : Een Website zonder eigen zoekmachine is waardeloos, dat zult u ondertussen al vaak genoeg zelf vastgesteld hebben. Onze zoekpagina is geoptimaliseerd voor de behoeften van de euregionale websurfers. Behalve een krachtige eigen web-crawler waarmee u op elk woord en keyword in onze ca. 10.000 pagina's kunt zoeken, bieden wij in deze afdeling ook de laatste nieuwtjes op onze webserver, links naar weerberichten, de aktuele sneeuwcondities op de skipistes in Oostbelgie, de alfabetische index van firma's die hun website of homepage op onze webserver laten hosten, en de businessdatabank met ca 1200 bedrijven. In onze GE-zoekmachine vindt u elk artikel van de laatste drie jaar uit de krant terug. In de Databank van de BRF-Nieuwsdienst kunt u naar thema's en artikelen zoeken. Nationale en internationale automobiel websites. Events in Oostbelgie, Aken, de Eifel, Maastricht, Luik en Hasselt. Aktuele rittenboekjes en ritbeschrijvingen van de euregionale openbare transportondernemingen in een gemeenschappelijke databank. Een lijst van andere populaire zoekmachines in Belgie, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Amerika. Plus Juridische, financiele en medische zoekmachines. Alle gouden gidsen in de Euregio. (Bijna) alle telefoon- en faxboeken ter wereld, en adressen waar u op email-adres kunt zoeken, de vluchtenplanning van de belangrijkste luchthavens, alle belgische en een aantal euregionale postcodes, vertalingen voor reizigers van de meeste uitdrukkingen die je onderweg nodig hebt, en informaties over heel veel landen en hun inwoners. Zoek en gij zult vinden. Bij ons.

 • Adverteren : Onze Website wordt niet gesubventioneerd. En omdat het geld ergens vandaan moet komen vindt u dus in deze afdeling alle nodige informatie om uw publiciteit op onze Webserver te kunnen plaatsen. Ook onze bezoekers statistieken zijn hier te vinden. Zodat u zichzelf kunt overtuigen dat adverteren bij ons loont.

Terug naar boven   --  

Bodarwe Gruppe
Steinbrüche und allgemeines Bauunternehmen

Erwin Kirsch Design
Grafikdesign in St. Vith

Matrio Group
Metal plating, reel-to-reel plating, single-part plating, nano coatings

Poufs and Bean Bags
Bestonit.com is a leading shop for bean bags and bean bag chairs

HEUTZ-HOMBURG AG
BRICK MACHINERY from Belgium / KERAMIKMASCHINEN aus Belgien

Printer Partner
Beratung und Vermittlung von Druckaufträgen

Concept
Architektur und Innenarchitektur

Copyright © 1995-2005 EUREGIO.NET AG - Legal Use - Privacy Policy - Security Info - Advertise - Contact Info
Last modified: 24/02/2017 - URL: http://www.henrichapelle.com/nindex.html

Some Websites powered by Euregio.Net:

Green House

Tapis Rent

Euro Pass

Franz-Jost

Handicap

Agri Expo

Nissan

 

Ford

Moebel

Bodarwe

Marketing

Art

SMIG

Weiterbildung

Bischoff

Chateau-Peltzer

Gangolf

Sonnenhof

Webdesign

Steuerberatung

E-Day

El Gouna Times

EKD Design

Drechslerei

Concept Design

Tourism

Wintergardens

Kirchens

Wirtzfelder Schnee

Hedach

Sutures

House of Beauty

Messerich

Zukunft

Eupen-Info

Leufgen

Promoptica

Autisme

Euregiochambers

ZAWM

ZAWM-St.Vith

Rittersprung

Tilgenkamp

Bauko

Ich Bin Online

BSTI

Treuhand Group

 


Click here for more interesting topics powered by Euregio.Net:

EasyScopes:

weekly horoscopes

astrology information

web cam movies

daily horoscopes

free horoscopes

free love test quiz

calculate compatibility

new music quiz

song lyrics search

Euregio.Search
Zoek in onze Euregio.Net webpagina's op:
vind alle paginas met woorden, en toon resultaten.

Or CLICK HERE to search all Websites related to the Euregio Meuse-Rhine